همه چیز درباره پلوس خودرو و اجزای سازنده آن
یک خودرو برای عملکرد صحیح و حرکت در خیابان ها نیاز به انواع سیستم های فنی دارد که هر یک از این سیستم ها وظایفی را به عهده دارند و البته هر کدام از آنها از اجزا و قطعات مختلفی تشکیل می شود. سیستم انتقال قدرت نیز از سیستم های فنی مهم خودرو است که این سیستم هم از اجزای کوچکتری تشکیل می شوند.
ادامه توضیح پلوس خودرو
این اجزا در کنار هم و در تعامل با هم، فرایند انتقال قدرت موتور به چرخ ها را انجام می دهند و باعث شروع حرکت خودرو می شوند. عملکرد صحیح این سیستم، به طور حتم وابسته به صحت و سلامت اجزای آن است. بنابراین سالم بودن هر یک از این اجزا می تواند عملکرد درست یا غلط خودرو را تعیین نماید.
پلوس یکی از این اجزای مهم در سیستم انتقال قدرت است که وظایف مهمی در خودرو بر عهده دارد که در ادامه توضیحات بیشتری از این قطعه ارائه خواهیم داد.
پلوس خودرو چیست ؟
پلوس را می توان جزئی از اجزای دیفرانسیل نیز حساب کرد. دیفرانسیل نیز یکی از مهم ترین بخش ها در سیستم انتقال قدرت خودرو است. در حقیقت دیفرانسیل نیروی تولید شده موتور را بعد از رد شدن از کلاچ، گیربکس و میل گاردان، دریافت می کند. در این مرحله از سیستم انتقال قدرت، نیروی تولیدی موتور از طریق دیفرانسیل به چرخ ها فرستاده می شود.
ادامه توضیح پلوس خودرو
نقش اصلی در این فرایند پلوس ایفا می کند؛ این قطعه نیروی محرکه از دیفرانسیل گرفته و به چرخ ها انتقال می دهد. پلوس از یک طرف به دیفرانسیل و از طرف دیگر به چرخ های خودرو متصل می شود. با توجه به نوع دیفرانسیلی که در خودرو استفاده می شود، پلوس یا روی چرخ های عقب، یا چرخ های جلو و یا در هر دو ردیف مورد استفاده قرار می گیرد.
به عبارت ساده تر …
پلوس نوعی میله است که دیفرانسیل و چرخ ها را به هم متصل می کند و نیروی چرخشی دیفرانسیل را به چرخ منتقل می کند. پلوس در هر دو سمت دیفرانسیل نصب می شود و به صورت جداگانه با هر چرخ در ارتباط است. این قطعه در بخش اتصال به چرخ ها، فرمی متحرک و مفصل گونه دارد. این حالت اتصال به چرخ ها، از پلوس در برابر شکستگی هنگام دور زدن خودرو محافظت می کند.
اجزای سازنده پلوس خودرو
- سرپلوس
- مشعلی
- گردگیر
- سه شاخ
- میل پلوس
معرفی یک سایت در زمینه امداد خودرو
جهت دریافت خدمات امداد خودرویی در شهر تبریز و سراسر کشور کافی است به بخش تماس باما در این سایت مراجعه نمایید.